Χόγκας: «Να κάνουμε την έκπληξη στο Challenge Cup»

Ο Μάλικ Χόγκας έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ και έχει ενσωματωθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα – Ο Χόγκας μίλησε στο ΑΕΚ1924 για τους προσωπικούς αλλά και ομαδικούς στόχους, για την Ευρώπη, για τον νέο του προπονητή στην Ένωση, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας.

Ο Χόγκας βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και μιάμιση βδομάδα και αμέσως ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Αν και καθυστερημένα ο Νίκος Γραμματικός είχε στην διάθεση του τον Γάλλο εξτρέμ και είδε κάποια πράγματα από αυτά που μπορεί να προσφέρει ο παίκτης.

Ο δεξιός εξτρέμ του «Δικεφάλου» μίλησε στο ΑΕΚ1924 για την φετινή χρονιά, για τους στόχους, για τον νέο του προπονητή και για την Ευρώπη που έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί η ΑΕΚ. Ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον κόσμο της ομάδας.

Ο Μαλίκ Χόγκας την περυσινή σεζόν έκανε μια καλή χρονιά με τα κιτρινόμαυρα και αναφέρθηκε στην ετοιμότητα του και της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, «Ναι είμαι πανέτοιμος. Αυτή είναι μια νέα πρόκληση για εμάς και είναι η χρονιά μας, έχουμε έναν νέο προπονητή και οι συνθήκες είναι πολύ επαγγελματικές. Ο πρόεδρος μας, μας φροντίζει και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να δώσουμε το 100% των ικανοτήτων μας».

Για τους προσωπικούς του αλλά και τους ομαδικούς του στόχους, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι να συμμετάσχουμε και να παίξουμε στη διοργάνωση του Challenge Cup. Θα προσπαθήσουμε να πάμε πολύ μακριά και ίσως να είμαστε η έκπληξη του Challenge Cup».

Στην συνέχεια ο Χόγκας, μίλησε για τους νέους του συμπαίκτες και ανέφερε: «Αυτή τη χρονιά έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς ξένους παίκτες. Οι νεαροί παίκτες είναι επίσης πολύ καλοί και η ατμοσφαίρα μέσα και έξω απ’ τα αποδυτήρια είναι αρμονική».

Για τον νέο του προπονητή, Νίκο Γραμματικό ο Χόγκας είπε: «Ο προπονητής μας είναι και ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας και σε κάθε προπόνηση μας ωθεί ώστε να είμαστε καλύτεροι, να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε».

Ενώ ο Γάλλος εξτρέμ της Ένωσης μίλησε για τον κόσμο της ομάδας και έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από το ΑΕΚ1924: «Σχετικά με τον κόσμο της ΑΕΚ και την αγάπη της Original 21. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω ξανά για άλλον ένα χρόνο την κίτρινη φανέλα και ελπίζω φέτος να σας δω περισσότερο «τρελούς» και να δω το ΟΑΚΑ γεμάτο σε κάθε παιχνίδι επειδή έχετε τη δύναμη να μας βοηθήσετε και να γίνουμε πολύ καλύτεροι. Η ΑΕΚ είναι μια οικογένεια, έτσι μας περιμένω όλους στο «σπίτι» μας, στο ΟΑΚΑ».