Χατσίκας στο Aekpassion: «Μπορούμε να μπούμε στα πλέι οφ»

Στην εκπομπή «Λίγο πριν τη σέντρα» και τους Μιχάλη Μικελλή και Τάσο Κυριτζόγλου μίλησε ο Ηλίας Χατσίκας για την φετινή ομάδα και τους στόχους της.


Αναλυτικά όσα δήλωσε:
-Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να μπει στα πλέι-οφ:
«Και βέβαια μπορούμε. Η είσοδός μας θα κριθεί σε ένα παιχνίδι, την τελευταία αγωνιστική μέσα στον ΠΑΟΚ. Όποια κι αν είναι η από δω και πέρα πορεία μας στα επόμενα παιχνίδια και δείξουμε σοβαρότητα, θα παίξουμε την είσοδό μας στα πλέι οφ μέσα στον ΠΑΟΚ. Εάν έχουμε πάει ευνοϊκά και έχουμε μόνο νίκες θα μας ικανοποιεί και το αποτέλεσμα της ισοπαλίας, εάν όμως έχουμε χάσει κάποιο παιχνίδι θα κυνηγήσουμε να πάρουμε τη διαφορά των 3 γκολ».-Για την φετινή ομάδα:
«Έχουμε κάνει κάποια άσχημα αποτελέσματα, τα οποία δεν τα περιμέναμε ούτε εμείς. Έχουμε καλή ομάδα φέτος, είμαστε δεμένα παιδιά και μέσα και έξω από το γήπεδο. Έχουν έρθει έμπειροι παίκτες, καταφέραμε να βρούμε χημεία παρότι πολλοί αμφέβαλλαν για αυτό. Μας λείπουν οι σημαίες μας, ο Μπακαούκας, ο Γιώργος, ο Φάνης. Τόσα χρόνια παίζαμε αντίπαλοι, πέρυσι είχε τύχει να παίζουμε μαζί τους, ωστόσο έχουν φτιάξει κάτι υγιές εδώ πέρα. Έχουν έρθει νέα παιδιά, νέοι αθλητές, έμπειροι και μη. Φέτος έχει γίνει μια πολύ καλή προσπάθεια και από τον κόσμο και από την διοίκηση, όλοι είναι στο πλάι μας. Μας βοήθησαν πολύ, έχουμε βρει γήπεδο, κάνουμε τις προπονήσεις μας όπως πρέπει και πρώτα ο Θεός στο επόμενο ή το μεθεπόμενο παιχνίδι πιστεύω θα έχουμε μπει μέσα».

-Για το αν στοίχησαν στην ΑΕΚ οι τραυματισμοί:
«Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και στα τελευταία επτά παιχνίδια, από τον Δούκα και μετά συνέχεια κάποιο βασικό μέλος μας θα λείπει. Θα ναι διάστρεμμα, θα ναι σπάσιμο, θα ναι γάμπες, ιώσεις; Είμαστε μια ομάδα που στηριζόμαστε στο σύνολό μας και κάθε απουσία μας στοιχίζει. Ότι βαθμούς έχουμε στερηθεί τους έχουμε στερηθεί έτσι. Δεν υστερούμε τίποτα από καμία ομάδα».

*Η ομάδα του Αekpassion στέλνει τα θερμά της περαστικά στον Ηλία και του ευχόμαστε να γυρίσει γερός και υγιής για να βοηθήσει κι αυτός την ομάδα να πετύχει τους φετινούς της στόχους.