Συγγάρης:«Στην αρχή πολλοί μας είχαν ξεγραμμένους!»

Ο υπερασπιστής των γκόλποστ της ΑΕΚ αλλά και ένας εκ των διακριθέντων της φετινής χρονιάς, ο Θάνος Συγγάρης μίλησε, για το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με τον ΠΑΟΚ και ο τρόπος που ήρθε η πρόκριση για τα play off, ρίχνοντας παράλληλα στο …καναβάτσο τους Θεσσαλονικείς. Επίσης, αναφέρθηκε και για τον στόχο της ομάδας απ’ εδώ και πέρα, κάνοντας αναφορά και για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Δούκα.

Αναλυτικά όσα είπε στο AEK1924.gr ο Θάνος Συγγάρης:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και το πώς ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα: «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν η δική μας αρχή για τα play off.  Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι πιο πολύ από ψυχολογικής άποψης, λόγω του ότι ένα ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχει πολλές ιδιαιτερότητες.

Εμείς απ’ την πλευρά μας, δεν παρατήσαμε ποτέ το παιχνίδι ακόμα και όταν μείναμε πίσω με μεγάλη διαφορά, κάτι που δείχνει ότι η ομάδα έχει μέταλλο.

Το ότι καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό και την πρόκριση με αυτόν τον τρόπο μας δίνει έξτρα ψυχολογία ενόψει των play off».

Για την διαδικασία των play off: «Θέλουμε 2 νίκες προκειμένου να βρισκόμαστε στους τελικούς που είναι και ο επόμενος στόχος μας, έτσι όπως έχουν έρθει τώρα τα πράγματα.

Πετύχαμε αυτό που θέλαμε φτάνοντας αρχικά στην τετράδα του πρωταθλήματος, αλλά όπως λένε «τρώγοντας ανοίγει η όρεξη».

Έχουμε και την πίεση του ονόματος της ΑΕΚ καθώς η ΑΕΚ σαν σωματείο στοχεύει πάντα στην κατάκτηση τίτλων, αλλά νομίζω ότι στην προκειμένη περίπτωση θα λειτουργήσει θετικά, καθώς στην αρχή πολλοί μας είχαν ξεγραμμένους».

Για το πρώτο παιχνίδι της διαδικασίας με τον Δούκα: «Πιστεύω ότι το παιχνίδι με τον Δούκα θα είναι το δυσκολότερο παιχνίδι μας μέχρι τώρα με τη συγκεκριμένη ομάδα. Είναι ένα πολύ δυνατό σύνολο με πολλά παιδιά που στελεχώνουν την Εθνική Αντρών αλλά και τις μικρότερες ηλικιακά Εθνικές Ομάδες.

Στα προηγούμενα δυο παιχνίδια επικρατήσαμε κάνοντας δυο πολύ καλές εμφανίσεις και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δούκας θα θέλει να αντιδράσει τόσο για να πάρει αυτός την πρόκριση στον τελικό, αλλά και από άποψη εγωισμού.

Πρέπει να είμαστε και εμείς από την πλευρά μας πολύ καλά προετοιμασμένοι για να τους αντιμετωπίσουμε και με την επιπλέον δυναμική του κόσμου μας να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».