Δηλώσεις Γεωργιάδη-Νικολαΐδη

Ο αρχηγός μας, Διονύσης Γεωργιάδης και το “θηρίο” μας, Παναγιώτης Νικολαΐδης έκαναν δηλώσεις στο aekpassion.gr μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αερωπό, για τον αγώνα, ενώ έδωσαν το σύνθημα νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Γεωργιάδης

-Για το κακό ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου και την εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολευόμαστε. Πέρυσι είχαμε κλέψει το παιχνίδι στο τέλος και κερδίσαμε παρόλο που δεν είχαμε παίξει καλά. Φέτος τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Θεωρώ πως στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλό παιχνίδι, το οποίο το ελέγχαμε και δεν ξέφυγε ο αντίπαλος σε καμία στιγμή. Δεν μπορώ να πω πως ήταν κακό το πρώτο μέρος, απλά στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε τις μηχανές στην άμυνα, δεχτήκαμε μόνο πέντε γκολ και από κει και πέρα ξεκίνησε η αντεπίθεση. Θεωρώ ότι το παιχνίδι τελικά το κερδίσαμε εύκολα, το ελέγχαμε από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή και από δω και πέρα κοιτάζουμε το ματς με τον Ολυμπιακό».

-Για τα λόγια που είπε στο ημίχρονο ο Νίκος Γραμματικός:

«Μας είπε πως έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο την άμυνα, πράγμα που το κάναμε. Ακολουθήσαμε πιστά τις εντολές του και θεωρώ πως το παιχνίδι το καθαρίσαμε από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Μας έφτασαν μια στιγμή στα τρία γκολ διαφορά, αλλά η ποιότητα της ομάδας και το βάθος του πάγκου μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε ροτέισον και όταν κάποιος δεν είναι σε καλή μέρα θα μπει κάποιος δεύτερος, κάποιος τρίτος, ώστε να τραβήξει την ομάδα».

-Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι, είναι το πρώτο μας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να δημιουργήσει εξαιρετική ατμόσφαιρα και με τη βοήθειά τους να πάμε για την νίκη».

Νικολαΐδης 

-Για την νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Αερωπό και τη θερμή υποδοχή που είχε από τους φιλάθλους του Αερωπού:

«Σίγουρα τιμάω και αγαπάω αυτή την πόλη, γιατί αυτή η πόλη με ανέδειξε. Όμως, μέσα στο παιχνίδι σε όποια ομάδα βρίσκεσαι κάθε άνθρωπος θα έκανε το ίδιο και θα ήθελε να νικήσει η ομάδα του. Νομίζω σήμερα ότι ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, μπήκαμε λίγο νωθρά είναι η αλήθεια στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μιλήσαμε στα αποδυτήρια, είπαμε ότι πρέπει να διορθώσουμε κάποια σημαντικά λάθη που κάναμε στην άμυνα και την επίθεση και τα διορθώσαμε. Κοιτάξαμε στα μάτια πολύ ανταγωνιστική ομάδα όπως είναι η Έδεσσα, η οποία έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι ανεβαίνει συνέχεια σκαλοπάτι με σκαλοπάτι. Νομίζω όμως ότι ήμασταν καλύτεροι και πως το θέλαμε περισσότερο».

-Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Σίγουρα είναι μια νίκη ψυχολογίας, όπως και κάθε νίκη φέρνει την καλύτερη ψυχολογίας στους παίκτες. Τώρα θα επικεντρωθούμε από την Δευτέρα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Χρειάζεται συγκέντρωση για ένα ιστορικό ματς που θα γίνει κόντρα στον Ολυμπιακό και μέσα στην έδρα μας που θα έχουμε την στήριξη του κόσμου μας. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πάρα πολύ καλές ομάδες και ας νικήσει ο καλύτερος».