Γιόνας Λόκεν:»Τώρα ξέρουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο»

Η παρουσία παικτών από το πρωτάθλημα της Δανίας δεν είναι συνηθισμένη στην Handball Premier και οι ομάδες που επιλέγουν μια τέτοια αγορά, ακριβή για τα ελληνικά δεδομένα, επενδύουν στα ποιοτικά χαρακτηριστικά παικτών καλούνται να κάνουν τη διαφορά και που είναι δυσεύρετα εντός συνόρων.

Η επιλογή της ΑΕΚ να επενδύσει στην απόκτηση του Γιόνας Λόκεν σαφώς και δημιούργησε προσδοκίες στο στρατόπεδο των φίλων της Ένωσης, αλλά μέχρι και πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο 29χρονος Δανός αριστερόχειρας περιφερειακός, όπως και το «κιτρινόμαυρο» σύνολο έδειχνε να αναζητάει τα πατήματά του.

Ο Λόκεν μίλησε στο e-handball.gr μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανελλήνιο για τις αλλαγές που έχουν γίνει τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην ΑΕΚ.,

«Οι περισσότεροι στην ομάδα είμαστε νέοι. Χρειαζόμασταν χρόνο και δεν ήταν εύκολο αυτό να συμβεί από το πρώτο παιχνίδι. Έπρεπε να ανεβούμε στην προπόνηση, να δουλέψουμε περισσότερο και στις προπονήσεις οι παίκτες βγήκαν μπροστά. Το ματς με τον ΠΑΟΚ μας έκανε καλό, ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Είχαμε χάσει τρεις σημαντικούς αγώνες και ήταν σαν να μας έμπαινε στο μυαλό, σαν να μας επηρέαζε. Πρέπει να γίνουμε η ομάδα που πρέπει. Τώρα ξέρουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο» σχολίασε ο Λόκεν που αναφέρθηκε και στην εύκολη νίκη επί του Πανελληνίου.

«Ο κόουτς μας είχε ζητήσει να είμαστε από την αρχή σοβαροί. Μπήκαμε στο ματς συγκεντρωμένοι, και είναι καλό που δείξαμε αυτή την εικόνα εδώ».