Γεωργιάδης στο Aekpassion: Άδικο αν δεν μπούμε στα πλέι-οφ

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στάθηκε στη συνέντευξή του στο Aekpassion ο Διονύσης Γεωργιάδης που θα κρίνει μια ολόκληρη χρονιά, ενώ δήλωσε πως θα είναι άδικο για την ομάδα να μην μπει στην τετράδα με την πορεία που έχει κάνει στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
-Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που κρίνει τη φετινή χρονιά:
«Η αλήθεια είναι ότι αν μας έλεγε κάποιος στην αρχή της προετοιμασίας πως την τελευταία αγωνιστική θα ήμασταν στη δεύτερη θέση και θα παλεύαμε εάν θα μπούμε στην τετράδα ή όχι θα λέγαμε ότι θα ήμασταν ευτυχισμένοι. Ωστόσο, κάνοντας μια πολύ καλή πορεία σε όλο το πρωτάθλημα με μια μικρή κοιλιά που κάναμε τον Δεκέμβρη-Γενάρη θεωρώ ότι θα είναι μεγάλη ατυχία και αδικία να μην παίξουμε στα πλέι-οφ».

-Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας:
«Η αλήθεια είναι πως ανεβαίνουμε στη Θεσσαλονίκη κομπλέ, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουμε δουλέψει πολύ τις τελευταίες μέρες για αυτόν τον αγώνα και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να πάμε να πάρουμε κι αυτό το παιχνίδι».

-Για το αν η ΑΕΚ πρέπει να πάρει οπωσδήποτε την νίκη:
«Όχι. Βολευόμαστε και με μία ισοπαλία, χωρίς να περιμένουμε κάποιο άλλο αποτέλεσμα. Σε περίπτωση ήττας χρειαζόμαστε ένα στραβοπάτημα από τον Δούκα, γιατί παίζουν στην Αθήνα Δούκας-Πανελλήνιος. Σε περίπτωση που δεν κερδίσει ο Δούκας είμαστε αυτόματα στα πλέι-οφ. Βέβαια, όπως είναι δεδομένο αλλά αυτή είναι η αλήθεια πας σε έναν αγώνα κι ειδικά σε ένα ντέρμπι και πιο συγκεκριμένα σε ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αν πας με το σκεπτικό ότι με βολεύει κι η ισοπαλία σίγουρα θα χάσεις με πολλά γκολ. Πάμε εκεί πέρα 100% για να πάρουμε την νίκη».