Ανακοίνωση Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τα έντονα παράπονα της, για την κακή διαιτησία που είχε το τμήμα χάντμπολ, απέναντι στον Διομήδη Άργους,

«Σε ένα ακόμη παιχνίδι μας γίναμε θεατές στο ίδιο έργο. Σε ένα κρίσιμο παιχνίδι η διαιτησία δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος της και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα.

Η ΑΕΚ έχει μάθει να παλεύει και να αγωνίζεται σε οποιεσδήποτε συνθήκες και αυτό θα συνεχίσει να κάνει, ακόμα και αν κάποιοι δεν σέβονται την δουλειά των αθλητών μέσα στο γήπεδο. Σήμερα η ομάδα μας έτυχε μιας κάκιστης διαιτησίας η οποία έπαιξε τον ρόλο της στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Δεν ξέρουμε αν θα είχαμε νικήσει η χάσει με άλλη διαιτησία όμως δυστυχώς αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος τώρα ξεκινάει και ζητάμε από την ομοσπονδία χάντμπολ να υπερασπιστεί το προϊόν της και να βρει επιτέλους διαιτητές που θα πάνε το άθλημα μπροστά και όχι πίσω. Ευχαριστούμε πολύ τον λιγοστό κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο κλειστό του Καματερού για να στηρίξει την ομάδα και την χειροκρότησε στο τέλος ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Η παρουσία τους μας δίνει δύναμη.»

A.E.K.