Ανακοίνωση για το παιχνίδι ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαβάστε τις λεπτομέρειες για τον αγώνα χάντμπολ της ΑΕΚ, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη ασφαλείας για παιχνίδι της Ένωσης κόντρα στον Ολυμπιακό την ερχόμενη Παρασκευή, με το παρών να δίνουν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, η Γενική Γραμματέας, Σοφία Κάσκαρη, άνθρωποι της ΟΧΕ, του Ολυμπιακού και της αστυνομίας.

Αποφασίστηκε να διατεθούν 550 εισιτήρια, για τα οποία θα υπάρχει προπώληση από την Πέμπτη 12/10, στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Φώκων 9, ενώ δικαίωμα εισόδου θα έχουν και οι κάτοχοι καρτών διαρκείας.

Τέλος να ενημερώσουμε ότι όσοι δημοσιογράφοι ενδιαφέρονται να καλύψουν την αναμέτρηση θα πρέπει να στείλουν email στην ΟΧΕ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Μετά από απόφαση που ελήφθη στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier ΑΕΚ- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη διαπίστευσης. Τα ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν την αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 17:15 στο ΟΑΚΑ, πρέπει να αποστείλουν τις αιτήσεις διαπίστευσης με τα ονόματα των δημοσιογράφων στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ, το αργότερο έως την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 στο email: hellenichandballfederation [AT] gmail [DOT] com Επειδή οι δημοσιογραφικές θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η λίστα με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα αποσταλεί τόσο στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), όσο και στην Αστυνομία. Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνει την Πέμπτη 12/10 από τα γραφεία της ΟΧΕ (Γ’ Σεπτεμβρίου 56) με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, το διάστημα 15:00-18:00″.